Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 143

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Nézd a mai napot Keresés Ugrás a hónaphoz

Magyar Nemzeti Parkok Hete – A Levendula Ház Látogatóközpont látogatása

A Magyar Nemzeti Parkok Hete alkalmából a mai napon (2016. május 31.) a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpont kedvezményesen látogatható.

Interaktív kiállítás a Tihanyi-félsziget kialakulásáról és a levendula-termesztésről, kisfilm a Tihanyi-félszigetről és a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkról, levendula ajándékbolt, teázó, kézműves foglalkoztató, élménykert várja a látogatókat a Belső-tó partján.
Levendula Haz 700
A Levendula Ház Látogatóközpont minden korosztály számára élményt nyújtó módon mutatja be a Tihanyi-félsziget múltját és jelenét: a vulkánok egykor dühöngő világát, a később megszelídült táj harmóniáját; a tihanyi emberek és a természet évszázados együttélését, s ennek emblematikus kultúráját: a levendula-termesztést.

A Levendula Ház Látogatóközpont a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság látogatóközpontja, mely egyben a Bakony-Balaton Geopark keleti kapuja és a Tihanyi-félsziget Vulkáni Képződményei Európa Diplomás terület látogatóközpontjának szerepét is betölti.

levendula haz vers jozsef kiílltiasTalálkozási hely: Tihany, Levendula Ház Látogatóközpont (Tihany, Major u. 67., a Belső-tó partján)
GPS: 46.908901,17.888293
Geoesemény dátuma és időpontja: 2016. május 31. (kedd), a Látogatóközpont nyitvatartási idejében: 09:00-17:00
Geoesemény jellege: térítéses; ezen a napon a felnőttek is kedvezményes jegyet válthatnak, 800 Ft/kedvezményezett, 500 Ft/gyermek (3-14 éves), 2500 Ft/ családi jegy (2 felnőtt és legalább 2 14 éven aluli gyermek)
Előzetes jelentkezés: nincs

További információ: Levendula Ház telefonszáma: +36 87 538 033, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. weboldal: http://www.levendulahaz.eu/

Online menetrendek az odautazás megszervezéséhez:
Busz: http://ujmenetrend.cdata.hu/uj_menetrend/volan/index.php
 
Vasút: http://www.elvira.hu/
Hajó: http://www.balatonihajozas.hu/Hajozas/Menetrendi-jaratok

 

 

Vissza

JEvents v2.2.7   Copyright © 2006-2012