Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 143

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Nézd a mai napot Keresés Ugrás a hónaphoz

Barlangoljunk! – Éjszakai barlangtúra a Csodabogyós-barlangban

Éjszakai barlangtúrázási lehetőség a Csodabogyós-barlangban. A bázisépülettől a barlang bejáratáig esti séta az erdőben.

Találkozási hely: Balatonederics, Csodabogyós-barlang bázisépülete
IMGP3240 345GPS: 46.792263, 17.370050
Barlangi alap túra dátuma és lehetséges időpontja:
2016. március 19. (szombat) 18:00, 20:00

Alap túra: 6.000 Ft/fő
Alap túra csoportos jelentkezés esetén (26 főtől): 5.000 Ft/fő

Útvonal (főbb érintett látnivalók): Balatonederics, bázisépület – Csodabogyós-barlang bejárata – alap túra: Poroltó – Váróterem – Satu-terem – Elosztó – Rövidítő-átjáró – Óriás-terem – Meseország – Szülőlyuk – Ötös-terem – Függőkert, majd ugyanarra vissza – bázisépület.
Barlangi alap túra hossza: kb. 400 méter

Barlangtúra időtartama: kb. 2 óra
Barlangtúra nehézsége: közepes-nehéz, barlangi overallban, fejlámpával, védősisakkal (melyeket a túra szervezői biztosítanak), sokszor csúszva-mászva lehet haladni a barlangban, barlangi túravezető kíséretében; részvétel 10 éves kortól.
Barlangtúra költsége: http://csodabogyos.hu/arak

A programra előzetes jelentkezés szükséges.
Előzetes jelentkezés a barlangtúrára:
John Szilárd túravezető, mobiltelefonszám: 30/306-6050,
e-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , weboldal: www.csodabogyos.hu

Szükséges felszerelés: kényelmes alsóruházat a barlangi overall alá (pl. melegítő), igény szerint vékony cérnakesztyű, túracipő vagy gumicsizma, ennivaló, személyenként 1liter folyadék.

Figyelem, újdonság!

Március 12-től nyílik az extrém 2. túraútvonal, mely az extrém túra viszonyaihoz képest fokozottabb fizikai igénybevételt jelent, ugyanakkor megmutatja a Csodabogyós-barlang igazi arcát: látványos tektonikus hasadékok, nagy terek, a Bál-terem környékén a barlang más szakaszain nem előforduló formakincs csodálható meg. A túrát gömbüstös oldásformák, a Gyönyörök-termében változatos, szép cseppkőképződmények is színesítik.
Várjuk a kalandvágyó érdeklődőket az extrém 2. túra útvonalára, akik kíváncsiak a Csodabogyós-barlang minden egyes eldugott, gyönyörű csodájára!

Ezen a napon extrém 2. útvonalra is lehet jelentkezni, a csodabogyos.hu weboldalon megadott extrém túrák indulási időpontjaiban. Részletek: www.csodabogyos.hu

Online menetrendek az odautazás megszervezéséhez:
Busz: http://ujmenetrend.cdata.hu/uj_menetrend/volan/index.php | Vasút: http://www.elvira.hu/

Vissza

JEvents v2.2.7   Copyright © 2006-2012