Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 61

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Nézd a mai napot Keresés Ugrás a hónaphoz

A mi geoparkunk - Geonap az Úrkúti-őskarszt TT területén

urkuti oskarszt bfnp webre6 690Helyszín: Úrkút, Úrkúti-őskarszt természetvédelmi terület (a falu határában). A rendezvény célja, hogy a geoparkot és az őskarsztot, mint az  "Év Földtani Értékét" a Bakony–Balaton Geoparkban, a helyi és környékbeli diákok és óvodások körében bemutassuk, és a kísérő pedagógusokkal, egyúttal az általuk képviselt iskolákkal megerősítsük a kapcsolatot és újabb együttműködési lehetőségeket indítsunk el.

Program: A diákok érdeklődésének felkeltésére interaktív jellegű, látványos, játékos elemeket, tartalmazó, 1,5 órás programmal készülünk, a pedagógusok pedig tájékoztatást kaphatnak a geopark szolgáltatásairól környezeti-nevelési, oktatási tevékenységük segítésére az élettelen természeti értékek kapcsán. A kialakított állomásokon játékos feladatokkal, a kisebbeknek kialakított geojátszóházban geomesével, kézműves foglalkozással várjuk a diákokat, óvodásokat. A további részletek a Programoknál olvashatók.

Részvételi díj: A program az úrkúti iskola és óvoda számára térítésmentes, a környékbeli iskolák, óvodák számára 200 Ft/fő.

Időbeosztás: A csoportokat meghatározott időbeosztás szerint, 9.00 órától kb.12.30 óráig indítjuk, a program 1,5 órát vesz igénybe egy-egy csoportnak (esetleg ez rövidíthető). Az ideális csoportlétszám maximum kb. 25 fő. Rossz idő esetén a program elmarad.

Jelentkezés: csak limitált számú csoportot tudunk fogadni, a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni. Az érdeklődő osztályok, csoportok jelentkezését  2013. október 11-én 10.00 óráig várjuk, az alábbi adatok megadásával:

Az intézmény és település neve:

urkuti oskarszt bfnp webre7 345

Kapcsolattartó neve, elérhetősége (e-mail címe, mobiltelefon száma):
A jelentkező csoport(ok) száma:
Milyen osztály(ok)ba tartoznak?:
Hány fős a csoport(ok)?:
kísérők száma/csoport:
Milyen közlekedési eszközzel érkeznek?: (pl. megrendelt v. menetrendszerinti járat)
Hány órától hány óráig tudnának részt venni a rendezvényen?:

Kapcsolattartó: Knauer Anna 30/491-0087 e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános információ az Úrkúti-őskarszt TT-ről: https://www.bfnp.hu/magyar

/oldalak/urkuti_oskarszt_tt/

Online menetrendek az odautazás megszervezéséhez:

Busz: http://ujmenetrend.cdata.hu/uj_menetrend/volan/index.php | Vasút: http://www.elvira.hu/

Vissza

JEvents v2.2.7   Copyright © 2006-2012